Just nu är denna sida EJ AKTUELL

LETAR DU HUND?


Oavsett om du letar efter en ny familjemedlem eller hund för privat tjänstgöring så kan vi på Gentledog hjälpa dig. På denna sida listar vi utvalda handplockade hundar som antingen behöver hem eller går att anlita för enskilda uppdrag som t.ex reklamfilmer eller sök. Vi tränar hundar efter dina behov och önskemål. 

OM ADOPTION 


På Gentledog har vi höga krav på våra adoptörer. Alla våra hundar är testade för olika situationer och vi har analyserat hundens personlighet och beteendemönster. Vi har hundar för förstagångsägaren, men också för dig som vill träna eller arbeta med din hund. Majoriteten av hundarna befinner sig på hundhem i Spanien och är hundar som lämnats in av ägare eller hittats övergivna. Därför är det av yttersta vikt att vi känner oss säkra på att hunden hamnar i ett hem där den får stanna i resten av sitt liv. Alla våra hundar har redan blivit övergivna en eller flera gånger. Rädda eller allmänt stressade hundar adopteras inte bort såvida inte adoptör har dokumenterad kompetens inom området. 


När hunden anländer till Sverige har du 6 månaders prövotid, vilket innebär att vi inte skriver över hunden på dig på en gång. Vi vill först följa er, och göra kontroller så vi vet att hunden med säkerhet hamnat i bra händer.


Så- varför adoptera en hund när man enkelt kan köpa en valp?


På Gentledog följer vi våra hundar från adoption till slutet. Vi finns här för dig när du behöver hjälp med din hund, inte bara under första perioden, utan i resten av hundens liv. Hundar som adopteras via oss erbjuds 2 kostnadsfria uppföljningsträningar/år för att säkerställa hundens kompetens. Du som hundägare får grundläggande utbildning i hundkunskap och vi finns tillgängliga för rådgivning och vägledning. Vid olycksfall eller oväntade situationer kan vi ta tillbaka hunden och omplacerar eller behåller. Våra hundar har blivit testade för sjukdomar och vi har följt många hundars fysiologiska utveckling från valpåren. Vår bas av hundar består av ca 1000 individer och av dessa väljer vi ut en handfull som uppfyller våra kriterier på fysik, mentalitet och anpassningsförmåga. Vi har två olika kategorier, familjehundar och arbetshundar. Våra hundar är chipmärkta, testade, vaccinerade och har EU-pass. Hanar är även kastrerade. 


Priset på våra hundar är baserat på ålder, utbildningsnivå och hundens behov.


Genom att adoptera en redan existerande hund gör du en god gärning för en hund som behöver hem men även för klimatet. 

HUNDAR FÖR ADOPTION

Namn:

Kön: 

Ålder:

Kategori: 

Stimuleringsnivå:

Utbildningsnivå:

Avgift:Namn:

Ålder:

Tjänster: 

Avgift: 

HUNDAR FÖR ARBETE